Project — 5 minuten lezen

SemiFest – WebiFest TRACK ‘N TRACE

Project — 5 minuten lezen

SEMIFEST – Webifest Track & Trace

Hoe overleven jouw dromen in deze nieuwe wereld? Waar ben jij beland na een half jaar 2020? Op 4 juli presenteerde initiator Martijn van Rheenen (SemiFest) samen met radio-dj Giel Beelen het tweede WebiFest ‘Track N Trace’ live vanuit The Loft in de A’DAM toren. Special guests waren creatieve ondernemers Marco Dreijer, Dide Vonk, Hugo Keijzer en Chichi Vonk. Track N’ Trace helpt ondernemers, sporters en kunstenaar op het pad van succes te blijven, ondanks of juist dankzij alle veranderingen om hun heen.

Na de WebiFest uitzending van Track ‘N Trace op zaterdag 4 juli vroegen we Marco Dreijer ‘De Cultuurvlogger’, Dide Vonk van ‘De Makers’ podcast, filmregisseur Hugo Keijzer en social media marketeer ChiChi Zhang over waar zij, hun business en dromen zijn beland na een half jaar 2020. Een openhartig gesprek over het maken van moedige keuzes, eerlijk durven te communiceren als iets niet goed gaat en dromen leren omzetten in concrete missies.

Foto Giel Beelen & video’s © FabriQ Media

#1 SemiFest in gesprek met: Marco Dreijer & Dide Vonk

#2 SemiFest in gesprek met: Hugo Keijzer & Chichi Zhang

Semifest project collabburo